Vila Balea

Vila Balea Piscul Negru, AG, Piscul Negru, DN7C, Transfagarasan, Km 103, Romania, 1, nr. 103 vezi pe harta

  • Tip unitate

    Vila

  • Capacitate

    29 persoane

  • Camere

    12

Descriere

Desi se afla la doar cativa zeci de metri de Drumul National 7C (Transfagarasan), Vila Balea va ofera un sejur de neuitat, in mijlocul naturii, departe de zgomotul si poluarea orasului.


Aflata intr-un cadru natural unic din Muntii Fagaras, Vila Balea este inconjurata de paduri de brazi, rauri, cascade, pesteri, stanci, stane de oi, refugii montane.


Vila Balea va pune la dispozitie 12 spatii de cazare (capacitate totala de 29 persoane, fara paturi suplimentare), organizate dupa cum urmeaza:


un apartament cu 2 camere (4 persoane, pat matrimonial in fiecare dintre camere),


garsoniera pentru 3 persoane (un pat matrimonial si unul single)


garsoniera pentru 4 persoane(un pat matrimonial si o canapea extensibila)


9 camere duble (pat matrimonial in fiecare camera)


precum si restaurant si bar. Toate spatiile de cazare din cadrul Vilei Balea beneficiaza de: TV, incalzire centralizata, apa calda in permanenta, baie proprie modern utilata, pat matrimonial, internet WiFi, terasa.


Situata in apropierea Lacului Glaciar Balea (11 km) si a Cascadei Balea, Vila Balea va ofera pe langa cazare pe minunatul drum Transfagarasan si alte obiective turistice deosebite printre care : Cetatea Poenari, adevarata casa a lui Dracula, Barajul Vidraru, al 8-lea ca marime din Europa, Muzeul Etnografic si Memorial Badea Cartan.


Aventura, miscare in aer liber, peisaje incantatoare, distractie si, mai presus de toate, sanatate! Nimic nu se poate compara cu o drumetie montana pe cele mai inalte varfuri ale Carpatilor romanesti. Masivul Fagaras cu ale sale culmi stancoase a fost mereu o provocare pentru cei ce vor sa escaladeze cele mai inalte culmi montane: Vf. Moldoveanu (2544 m), Vf. Negoiu (2535 m), varfurile Laita, Vanatoarea lui Buteanu, Scara sau Paltinu, toate cu altitudini de peste 2000 m. O alta atractie bine-cunoscuta a zonei este Transfagarasanul, soseaua situata la 2300 m altitudine, cea care face legatura intre latura sudica si cea nordica a Fagarasului.


Drumetiile pe traseele din Fagaras va vor purta prin peisaje spectaculoase oferite de zonele de creasta dar si de numeroasele lacuri glaciare (Balea, Podragu, Podragel, Caltun, Capra), cascade (Balea, Capra), fauna rarisima (marmote, capre negre, caprioare, cerbi, pisica salbatica, cocosul de munte) si vegetatia diferentiata a etajelor alpine (de la paduri de foioase pana la tufisuri de jnepeni, ienuperi, floarea de colt sau bujorul de munte).


Inainte de a pleca in drumetie, echipati-va corespunzator, consultati prognozele meteo si urmati indicatiile hartilor specializate, va vor fi de ajutor.


PS: Nu uitati aparatele foto!


Tarife
Facilitati
General
bar
internet WiFi
parcare
restaurant
In aer liber
terasa
Activitati
tenis de masa

Recenzii (0)

Contact direct hotelier
Receptie

Alte optiuni de cazare