Vila Floare Albastra

Vila Floare Albastra Hateg, HD, Hateg, str. Mihai Eminescu, nr. 98 vezi pe harta

 • Tip unitate

  Pensiune

 • Capacitate

  6 persoane

 • Camere

  3

Descriere

Cu o localizare ideala pentru vizitele la Manastirea Prislop, pensiunea noastra se afla intr-o zona linistita, dar in acelasi timp apropiata de centrul orasului. Va asteptam intr-un ambient placut, diferit, cu camere personalizate, mobila in stil retro atent reconditionata, cu un design deosebit, unic in imprejurimi.


Atentia la detalii este o necesitate, iar noi incercam mereu sa va oferim o vacanta perfecta prin serviciile noastre, fiind, fara exceptie, o gazda prietenoasa, apropiata de client, stand la dispozitia acestuia 24/7. Dorim intotdeauna sa va oferim o mostra de ospitalitate specifica zonei. Dumneavoastra sunteti pe primul loc.


Simtiti-va ca niste regi in Camera Aurie, incercati Camera Mov pentru un stil retro cu o mica atingere a vremurilor moderne, sau cazati-va in apartamentul nostru cu o capacitate de 4 persoane, pentru vacante in familie ori grupuri de prieteni.


De asemenea, puteti servi micul dejun in micul, dar cochetul nostru restaurant, unde, de asemenea puteti comanda pranzul si cina preparate si servite in sistem catering de la restaurantul nostru Parc Caffe, aflat in apropiere.


Pentru a putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont in timpul sejurului dvs.


Rezervarea/anularea rezervarii:


Rezervararile pot fi facute online sau telefonic de pe pagina preturi si rezervari, site


Se percepe obligatoriu avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 2 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face in scris (email) sau telefonic, cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului.


In caz de neprezentare, ne rezervam dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.


Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea la unul din telefoanele afisate pana la ora 12;00 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.


Sosirea si plecarea:


Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 15:00.


Eliberarea camerei (check out) se face pana la ora 11:00.


Modalitati de plata:


Plata serviciilor de cazare se face in momentul check in-ului, in numerar.


Diverse:


Fumatul in camere este strict interzis.


Nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si pasari.


Ne rezervam dreptul de a intrerupe imediat cazarea in cazul unui comportament necivilizat.


Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand pensiunii va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.


Tarife
Facilitati
General
frigider
internet WiFi
parcare
sala de mese
spalatorie
In aer liber
gradina/curte
gratar
terasa
Activitati
drumetii

Recenzii (0)

Contact direct hotelier
Receptie

Atractii turistice in apropiere

 • Vila Veche 0.5 km
 • Biserica Catolica 0.6 km
 • Castelul Kendeffy 3.2 km
 • Rezervatia Paleontologica Santamaria Orlea 3.2 km
 • Biserica Reformata 3.2 km
 • Rezervatia de Zimbri 3.5 km
 • Castelul Nopcsa Sacel 6.0 km
 • Castelul Pogany Paclisa 7.8 km